top of page

BEQUES SOM EQUIP

Logo DB+DO horitzontal positiu.png
Ajunt. Sancu Color.png

L'Olimpyc de la Floresta, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Sant Cugat, obre el periode de sol·licitud del programa de beques SOM-EQUIP per a la pràctica del futbol sala en els nostres equips.

La finalitat del programa de beques SOM-EQUIP és garantir i facilitar que qualsevol jugador o jugadora en situació de vulnerabilitat socioeconòmica pugui participar en la pràctica de futbol sala en els nostres equips, durant la temporada 2023-2024. 

Qui es pot beneficiar d'una beca? Quins són els criteris que s'han de complir per accedir a una beca?

Les beques estan destinades a jugadors i jugadores de qualsevol categoria (excloent el Sènior A masculí) que es trobin en situació de vulnerabilitat socioeconòmica i que ho puguin acreditar.

 

Les situacions de vulnerabilitat establertes com a criteri per a poder accedir a una beca són:

 

Ser titular d'una beca menjador, famílies amb tots o algun membre a l'atur, situacions d'emergència econòmica sobrevinguda, fills i filles de dones víctimes de violència de gènere, reconeixement d'una malaltia o trastorn (de l'aprenentatge i/o mental) en l'infant o en un familiar convivent, famílies nombroses i famílies monoparentals.

 

El fet de complir un sol criteri no dóna dret a una beca degut a la limitació de fons de què disposem, pel que el mínim establert per accedir a una beca serà complir dos criteris. Tanmateix, tindran dret a beca les famílies que acreditin un sol criteri d'especial vulnerabilitat (p.e. ser titular d'una beca menjador del 50% o més, famílies amb tots els membres a l'atur, etc.) En qualsevol cas, es concediran les beques per estricte ordre de necessitat de les famílies sol·licitants, fins a esgotar el fons disponible.

 

Com demanar una beca?

Les famílies que demaneu beca per primera vegada, haureu d'omplir el full de sol·licitud i adjuntar còpia de la documentació acreditativa. Si no disposeu de signatura electrónica i/o d’impresora, el club posarà a la vostra disposició documents de sol·licitud en paper. Quan tingueu la documentació preparada podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a bequesolimpycfloresta@gmail.com per fer-nos arribar la sol·licitud i la documentació, ja sigui per via telemàtica o presencial. També, ens podeu contactar si teniu cap dubte o consulta de com omplir la sol·licitud o la documentació que cal presentar.

 

IMPORTANT: les famílies que veu ser beneficiàries d’una beca durant la temporada passada rebreu el document de sol·licitud ja omplert per part del club. Només haureu de revisar les dades i retornar-ho, junt amb la documentació acreditativa que confirmi que seguiu complint els criteris per accedir a una beca.

 

El termini per a les sol·licituds i entrega de la documentació serà des del 12 fins al 30 d'octubre de 2023. El termini per a la resolució d'atorgament de les beques serà durant el primer trimestre de 2024. 

 

Tanmateix, si al llarg de la temporada us trobeu en dificultats econòmiques per a poder continuar jugant en els nostres equips, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres per a poder valorar la possibilitat d'accedir a una beca, tot i que fóra del termini inicial no podem garantir-ne la disponibilitat.

 

Recordeu que:

- No podrem valorar ni acceptar cap sol·licitud sense la documentació que acrediti la situació familiar.

- La concessió de les beques es farà per estricte ordre de necessitat de les persones sol·licitants. Si no rebeu una beca o el seu import us sembla insuficient, podeu demanar informació en qualsevol moment sobre el procés i els criteris que s'han seguit per al seu atorgament. 

 

Seguim treballant per ampliar el programa de beques SOM-EQUIP, així que si al llarg de la temporada aconseguim més fons per ampliar el nombre i la quantitat de les beques, us ho farem saber!

Beques de la Fundació Privada Catalana de Futbol

La Fundació Catalana de Futbol, amb l'objectiu de facilitar l'accés a la pràctica de futbol a infants en risc exclusió social, té un programa de beques per ajudar a nois i noies federats i que pertanyen a famílies en situació de vulnerabilitat. Aquesta beca correspon a les quotes federatives, és a dir a la Mutualitat de Futbolistes (assegurança) i la quota d'afiliació a l'FCF.

El termini per presentar les sol·licituds és de l'1 d'octubre al 30 de novembre. Si necessiteu la nostra ajuda per sol·licitar la beca de la FPCF ens podeu escriure.

Quan obri la convocatòria, trobareu més informació en aquest enllaç: http://fundaciofcf.cat/programes

Logo DB+DO horitzontal positiu.png
Ajunt. Sancu Color.png

Vols col·laborar amb el programa de beques SOM-EQUIP?  

Vols fer un donatiu?

bottom of page