Encara no ets soci de l'Olimpyc?

Viu l'Olimpyc! Ser de l'Olimpyc significa, entre altres coses, formar part d'una família, una familia unida, unida per uns colors, uns sentiments i unes emocions que ens fan gaudir i estar orgullosos de qui som dia rere dia.

Aquesta temporada, el club està treballant més intensament que mai per incrementar la seva massa social. Són anys difícils per moltes empreses i els patrocinadors cada vegada són més complicats de trobar. És per això que el soci ha de ser la nostra força, aquell pilar sobre el que es fonamenta el club. Per només 25€ anuals, uns 2€ al mes, seràs soci del club durant la temporada 2016-17, ajudant-lo econòmicament i fent possible que més d'un centenar de jugadors i jugadores gaudeixin de bones condicions durant la present campanya. A més a més, podràs participar activament mitjançant el teu vot en les eleccions de la junta que és qui procura pel benestar i el futur del nostre club.

Col·labora amb nosaltres, fes-te soci i intentarem que gaudeixis de quants més avantatges millor. Tot i que sabem que ho faràs exclusivament per ajudar-nos, procurarem oferir-te avantatges econòmics dins i fora del club.Com donar-se d'alta?

Un cop estigui totalment emplenat i signat el formulari d'alta que podràs descarregar-te d'aquest PDF , tindràs dues opcions :

a) Enviar-lo per correu electrònic a info@olimpycfloresta.net .

b) Presentar-lo personalment al bar de l'Olimpyc qualsevol cap de setmana en què hi hagi partits de competició de l'Olimpyc a les instal·lacions de Can Llobet.

QUINS AVANTATGES APORTA L'ALTA PER DOMICILIACIÓ BANCÀRIA?

• No has de preocupar-te per la renovació. No caldrà estar pendent de la renovació mentre estàs de vacances, o simplement perquè no t'enrecordes. Podràs despreocupar-te'n amb la seguretat de mantenir la teva col·laboració amb l'Olimpyc al dia i rebre el carnet directament. Prèviament rebràs una comunicació del Club informant de l'import i la data del càrrec.

• És un sistema segur. Tots els bancs-caixes d'estalvis estableixen un termini aproximat de 25 dies durant els quals podràs retornar, si hi hagués qualsevol errada o disconformitat, el rebut que prèviament se t'hagi carregat al teu compte.

• No t'hauràs de desplaçar. Com que senzillament vols ajudar al Club, no caldrà que et desplacis a les nostres instal·lacions, en els dies i hores requerits, per a la renovació de la teva contribució. Recorda que sempre, i en cas de no desitjar-ho, podrà retornar el rebut mijantçant la teva entitat.

Tornar